HTML

sic transit gloria mundi

Nem értem mi történik itt... Biztos én vagyok a hülye.

Friss topikok

"Gusztustalan médiatermék"

Obskurus 2013.03.21. 22:33

Kumin Ferenc nem érti.

Mármint hogy Európa nyugati részén nem hülyék az emberek, és hogy ott nem működik a belepiszkálás a szólásszabadságba.

Eljutottunk odáig, hogy már gyerekeknek szóló híradókba is bekerült Magyarország. Vagyis az, hogy kifelé tartunk az EU-ból. Gondolom, csak hogy ne lepődjenek meg majd a Magyarország alakú fekete folton a térképen.

Itthon még a felnőtteknek szóló híradókban is csak az megy, hogy "itt minden milyen fasza, nincs itt kérem semmi baj, nem süllyedünk".

Két lehetőség van:

1. Ők maguk sem fogják fel hogy milyen hülyék, és amit csinálnak, az öngyilkosság. Csak az a baj, hogy nem az övéké, hanem megöngyilkolják vele az országot.

2. Pontosan tudják hogy mit csinálnak. (Ha így van, az hazaárulás, és ahhoz méltóan is kell büntetni.)

Egyik változat rosszabb mint a másik, de szerintem a második verzió él.

Pedig Kumin régen nem is volt hülye, de úgy látszik egy kis pénzért simán eladta a lelkét.

Jó lenne elgondolkodni fiúk, mert felnő a faszságaitokon egy korosztály odakinn, aki elkönyveli miattatok, hogy ebben az országban hülyék irányítanak birkákat. Akkor aztán külön lesz majd nemulass, lehet felháborodni, hogy hogy bánnak ezek velünk. Hát úgy, ahogyan megdolgoztatok érte.

A másik pedig hogy nem annak kellene lennie az alap reakciónak minden ilyen külföldről jövő kritikára, amit egy kellően részeg agresszív kocsmatöltelék ad, nevesül: "Mivamivamiva... Há' nemúgyaza'... Mit pofázol te bele hogy hogy tartom én otthon a családot..." Aztán ütünk. Egyszer esetleg találkoztok egy tökösebb, erősebb valakivel, aki a ti a arcotokat is beveri. Egyébként is lassan tényleg hülyének néz mindenki titeket odakinn, nem kell erre rájátszani. Illemből nem mondják csak meg, hogy szar szagotok van, de amikor nem vagytok ott, akkor nyílt téma, és ezt gondolom ti is tudjátok.


Alább az anyagok, amikről ez eszembe jutott:

http://index.hu/belfold/2013/03/21/kumin_ferenc_kiborult_egy_rajzfilmen/

Címkék: fidesz országimázs európa Németország

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sic-transit.blog.hu/api/trackback/id/tr345161627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása