HTML

sic transit gloria mundi

Nem értem mi történik itt... Biztos én vagyok a hülye.

Friss topikok

Bóvli.

Obskurus 2011.12.21. 23:03

Tisztelt Kormány, Tisztelt Miniszterelnök Úr, Tisztelt Nemzetgazdasági Miniszter Úr!

Maguk mind senkiházi hazug alakok.

Önök a választási kampányukban lehazudták a csillagot az égről, csak hogy hatalomra juthassanak.

A hazugsággal szerzett hatalmukat arra használták fel, hogy lerombolják Magyarország demokratikus államberendezkedését, és hogy a saját minél korlátlanabb hatalmukat bebetonozzák.

Alkotmányba iktatták a hibásan szabályozott jövő gazdaságát, amely ellehetetleníti az önök után következő kormányokat. Átírták a választási rendszert, hogy az minél jobban szolgálja az önök érdekeit.

Óriási dilettantizmussal nyúltak mindenhez amihez hozzáértek, és minden, amit megmásítottak, nyugodtan kijelenthetjük, hogy rosszabb lett.

Kisöpörték a padlást, elszedték a nyugdíj megtakarításainkat, megzsaroltak, mégsem léptünk vissza sokan, de a végén mégis elszedték, és nem úgy használják fel, ahogyan kellett volna. Ha előre megmondják hogy mire, és jól használják fel, önként odaadtuk volna, de nem, önöknek hülyének kellett néznie bennünket.

Felháborító a cinizmusuk, és az arroganciájuk. Ahogyan az a mindenre alkalmatlan Selmeczi Gabriella belehazudja beleselypíti a kamerába, hogy ők megvédték a nyugdíjakat.

Miből lesz nyugdíjunk? Hol van a pénz, amiért megdolgoztunk?

Nincs elfogadható válaszuk semmire. És ezt már tudják mindenhol a világon.

Ideje lenne elkezdeni kocogni az ellenkező irányba fiúk... Ebből komoly baj lehet.

Címkék: fidesz magyarország elkúrtuk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sic-transit.blog.hu/api/trackback/id/tr893482605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása